Współpraca z Szefem kuchni – Kontakt e-mail: jembochce@op.pl
Współpraca z szefem kuchni może być pomocna w osiągnięciu sukcesu w branży kulinariów.
Propozycje współpracy:
- Recenzje restauracji / gastronomii hotelowej
- Doradztwo gastronomiczne – proponuje praktyczne rozwiązania zwiększające wydajność punktu gastronomicznego
- Naprawa źle funkcjonującego zaplecza kuchennego w lokalu gastronomicznym. Działania podwyższające jakość świadczenia usług dla gości oraz propozycje wprowadzenia dobrych zmian w zakresie organizacji i zarządzania. Ocena dostawców i pracowników. Rekrutacja.
- Szkoła gotowania – Prywatny trening umiejętności kulinarnych / Prywatny kucharz w Państwa rezydencji
- Umieszczę reklamę o tematyce kulinarnej, hotelarskiej bądź turystycznej na moim blogu
- Lokowanie produktu – Zadbam o wpisy najwyższej jakości oraz oryginalność przepisów wyróżniając Państwa produkt. Umieszczę wpisy na Instagram, Facebooku Printerest, Twitter oraz Likedin.
- Promowanie urządzeń kuchennych lub narzędzi kuchennych.
- Doradztwo kulinarne online lub face to face.
Jeżeli mają Państwo konkretną ofertę współpracy, inną niż wymienioną na powyższej liście, zapraszam do kontaktu. Jestem otwarty na wszelkie propozycje.



Kilka słów o mnie:
Jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Praca w wojsku, hotelach, na statku z wyspecjalizowanymi kucharzami oraz jako szef kuchni sprawiła, że gotowanie stało się moją pasją. Umożliwiła mi również poszerzenie horyzontów kulinarnych, dzięki czemu posiadam wiedzę i umiejętności przydatne podczas pracy w kuchni. Miałem przyjemność gotować dla wielu ważnych osobistości w tym dla Prezydenta RP. Doświadczenie zawodowe oraz przebyte szkolenia pozwalają mi na zachowanie zimnej krwi w stresowych i kryzysowych sytuacjach, nie zaburzając organizacji pracy. Jestem dobrze zorganizowany, opanowany, samodzielny, pracowity, sumienny i nie boję się odpowiedzialności za powierzone obowiązki. Uczestniczyłem dwukrotnie w otwarciu dobrze prosperujących hoteli w Polsce zajmując się od podstaw zapleczem kuchennym organizując dostawców, rekrutując personel, dobierając urządzenia i sprzęt kuchenny, tworząc oferty imprezowe, układając restauracyjne karty menu wraz z recepturami i alergenami, szkoląc kucharzy i kelnerów z przygotowania potraw, wprowadzając potrzebne dane do programu SOGA, dbania o prawidłowy przebieg wszelkich procesów zgodnych z normami dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP i GHP) jako osoba upoważniona do nadzorowania HACCP oraz pierwszoplanową odpowiedzialną przed Sanepidem. Ponad to aktywnie uczestniczyłem w rozwijaniu strony internetowej hotelu oraz mediów społecznościowych.
Współpraca z Szefem kuchni
Jeżeli mają Państwo potrzebę współpracy z profesjonalistą to trafiliście w odpowiednie miejsce. Proszę o przesłanie wiadomości e-mail na adres jembochce@op.pl
Poznaj moje przepisy. Kliknij w link: https://jembochce.pl/